HOME WIE ZIJN WIJ ONLINE VERZEKEREN SCHADE MELDEN DOWNLOADS HYPOTHEEK CONTACT

   LINKS

   

WAAROM VERZEKEREN?
Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u weet wat het kost om uw spullen te vervangen. Maar vooral omdat u weet dat een ongeluk in een kleinhoekje zit. Via ons kantoor kunt u zich op eenvoudige manier verzekeren tegen de financiŽle gevolgen van vervelende situaties.

 

Wilt u besparen op uw ziektekostenverzekering?
Klik hier voor een goede zorgverzekering.


 

Omdat u zuinig bent op uw bezittingen en omdat u weet wat het kost om uw spullen te vervangen. Maar vooral omdat u weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Via ons kantoor kunt u zich op eenvoudige manier verzekeren tegen de financiŽle gevolgen van vervelende situaties. Driezen & Stiekema biedt alle mogelijke verzekeringen voor u als particulier, maar ook voor de ondernemers onder u. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid zorgen wij er voor dat onze producten altijd bij de tijd zijn en bij de tijd blijven. Met deskundige medewerkers, goede producten en altijd met een uitstekende verhouding tussen
prijs en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij de beste oplossingen voor onze klanten bieden en worden offertes op maat samengesteld. Wij spelen in op de ontwikkelingen van nu.
Of dat nou nieuwe wetgeving is, een terugtredende overheid of bijvoorbeeld technologische ontwikkelingen. Wij staan midden in de samenleving en daar profiteert u steeds weer van!

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om online verzekeringen af te sluiten, zoals een kortlopende of doorlopende reisverzekering, autoverzekering, ziektekostenverzekering en uitvaartverzekering. Uiteraard kunt u ook eerst een premie berekenen, voordat u de verzekering afsluit. Heeft u specifieke vragen of wenst u een persoonlijk adviesgesprek, dan kunt u ons mailen, bellen of faxen.

In de media is er al veel aandacht besteed aan de kosten van beleggingsverzekeringen. Voor nadere informatie en/of u een dergelijke polis heeft verwijzen wij u naar ons klachteninstituut www.kifid.nl.

Onze Dienstverleningsdocumenten zijn te vinden op de pagina Downloads.

Heeft u verdere vragen...? Wij helpen u graag met de afhandeling!

 

 
                      053 435 64 31