HOME WIE ZIJN WIJ SCHADE MELDEN DOWNLOADS HYPOTHEEK CONTACT

   LINKS

   

 
   

Hypotheken
Wilt u weten waar u financieel aan toe bent, voordat u op zoek gaat naar een woning of wilt u uw lopende hypotheek tegen het licht houden? Heeft u na lang zoeken het huis van uw dromen gevonden en zoekt u de hypotheek die bij u past? In alle gevallen bent u bij Driezen & Stiekema aan het juiste
adres.

Absoluut onafhankelijk
Wij bemiddelen tussen onze klanten en de verschillende hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij werken samen met veel banken en verzekeraars. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij in het grote aanbod van al deze marktpartijen op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. U, als onze klant staat daarbij centraal.
Om u zo onafhankelijk mogelijk te kunnen adviseren hebben wij ook ons verdienmodel hier op afgestemd. Wij ontvangen van onze geldverstrekkers geen vergoeding voor ons hypotheekadvies en onze bemiddeling. Wij bieden u volledig netto producten, die aansluiten op uw wensen. U betaalt ons rechtstreeks voor onze dienstverlening, zoals omschreven is in ons tarievenoverzicht.
Misschien vraagt u zich af wat nu precies het voordeel is van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo horen wij vaak de opmerking: "Je kunt toch ook gewoon naar de bank gaan?" Natuurlijk kan dat. En de kans bestaat dat u met een goede hypotheek thuis komt. Maar een bank beperkt zich slechts tot het eigen assortiment. En misschien sluit de hypotheek van een andere hypotheekverstrekker wel veel beter aan op uw situatie en wensen.

Wat kunt u van ons verwachten?
Bij Driezen & Stiekema bent u verzekerd van begeleiding en advies gedurende het gehele hypotheektraject. Van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris. Van de taxatie tot de voorlopige teruggaaf. Maar ook gedurende de looptijd van uw hypotheek staan wij voor u klaar. Ons kantoor heeft alleen erkend hypotheekadviseurs in dienst, waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies.
We kunnen een goede vergelijking voor u maken van de verschillende mogelijkheden en u wijzen op de voor- en nadelen. Soms lopen de verschillen op tot vele duizenden euro's. Laat u dus altijd goed informeren.

Alle voordelen op een rij:
• 100% onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling;
• persoonlijk financieel advies op maat;
• keuze uit alle denkbare hypotheekvarianten;
• alle fiscale consequenties op een rij;
• complete administratieve begeleiding;
• service gedurende de looptijd van je hypotheek;
• transparant.

Geïnteresseerd? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze adviseurs.
 

 
                      053 435 64 31